Inschrijven 2023

Dit jaar mogen we de negende editie van de Sylvesterjogging aankondigen. Op maandag 26 december zal het statige gemeentehuis van Wielsbeke terug als decor dienen voor ons sfeervol loopevenement.

Om 9.30 uur binden de kids hun loopschoenen aan om voor eeuwige roem te strijden in 3 loopwedstrijden van respectievelijk 300, 600 en 900 meter.

Een uur later worden de helden van de Sylvesterjogging losgelaten over de landelijke wegen van Wielsbeke. Het parcours dat zich uitstrekt over een lengte van 5 km, biedt u de mogelijkheid om deel te nemen aan de Unilin 5 km, de C-design 10 km of de Optimmo 15 km.

Rond de middag sijpelen de laatste lopers binnen, wat meteen het startschot betekent voor een gezellig samenzijn, opgefleurd door ambiancemuziek. Later op de avond trekt de organisatie haar eigen DJ-plunje aan en laten ze de sportieve feestvierders verder gedijen op de gesmaakte melodieën van nationale en internationale popidolen.
Ondertussen kan de honger gestild en de dorst gelaafd worden aan de talrijke gezellige standjes.

Zoals elk jaar zal het grootste deel van de opbrengst geschonken worden aan goede doelen en aan enkele Wielsbeekse verenigingen die een helpende hand toesteken tijdens ons evenement. 

Wilt u zich inschrijven? Klik dan op onze rubriek "Inschrijven" voor volwassenen en rubriek "Kidsrun" voor de kidsrun.

Tot dan !
Sportieve groeten

Het New OG -team


Nu inschrijven  Bekijk onze facebook groep


Met dank aan